Badenymfene
    Har du konto? Logg inn - Glemt passord?
Min side - Logg inn
 
Kursregler & betingelser

REGLER OG BETINGELSER:

 

Kjøpsbetingelser: Du må være over 18 år for å bestille kurs på www.badenymfene.no Badenymfene Babysvømming ANS er ansvarlig for alle transaksjoner som blir gjenomført gjennom badenymfene.no. Din kontoinformasjon vil ikke bli delt med tredjepart.

 

Generelt: Din informasjon vil ikke bli delt med tredjepart og er sikret i vårt system. Betaling går gjennom et sikkert betalingsystem som heter DIBS og bruker 3D-secure.

 

Garderobetiden: er satt til 15 minutter før kursstart, og 15 minutter etter kursslutt.


Oppmøte:
Kursdeltagerene står selv ansvarlig for møte på kurs.
Det gis ikke kompensajon for sykdom eller ferie. Dersom en ikke møter anses gangen som tapt.Angrefrist: Kurs med angitt start og slutt dato, går ikke under angrefristloven.Renhold: ALLE deltagere som skal ut i bassenget MÅ dusje og vaske seg før en går utti. Det betyr: Uten badedrakt, med såpe, vaske håret/underliv/underarm/føtter og resten av kroppen, samt fjerne sminke. Dersom en ikke ønsker å vaske håret må badehette benyttes.


 

Avlyste kurskvelder.
Publikum må være forbredt på at avlyste kurskvelder kan forekomme. Enten som følger av forhold vi ikke er herre over (for eksempel avføring og oppkast i vannet, for kald vann i bassenget, ) eller sykdom (Sykdomsepidemier, s.s teknisk svikt på bassenganlegget, brann, innbrudd eller såkalt Force Majoure)) Det gis ikke kompensasjon for slikt.


Badenymfene Babysvømming ANS.

 
Copyright © Badenymfene ANS org. 985662606, All rights reserved. post@badenymfene.no