Badenymfene
    Har du konto? Logg inn - Glemt passord?
Min side - Logg inn
 
Kursregler & betingelser

REGLER OG BETINGELSER ( oppdattert 2/10-20)

 

Kjøpsbetingelser: Du må være over 18 år for å bestille kurs på www.badenymfene.no Badenymfene Babysvømming ANS er ansvarlig for alle transaksjoner som blir gjenomført gjennom badenymfene.no. Din kontoinformasjon vil ikke bli delt med tredjepart.

 

Generelt: Din informasjon vil ikke bli delt med tredjepart og er sikret i vårt system. Betaling går gjennom et sikkert betalingsystem som heter DIBS og bruker 3D-secure.

 

Garderobetiden: er satt til 15 minutter før kursstart, og 15 minutter etter kursslutt.


Oppmøte:
Kursdeltagerene står selv ansvarlig for møte på kurs.
Det gis ikke kompensajon for sykdom eller ferie. Dersom en ikke møter anses gangen som tapt.Angrefrist: Påmelding til våre svømmekurs er bindene.

Kurs med angitt start og slutt dato, går ikke under angrefristloven.Renhold: ALLE deltagere som skal ut i bassenget MÅ dusje og vaske seg før en går utti. Det betyr: Uten badedrakt, med såpe, vaske håret/underliv/underarm/føtter og resten av kroppen, samt fjerne sminke. Dersom en ikke ønsker å vaske håret må badehette benyttes. Ved noen basseng er det påkrevd å bruke badehette for alle over tre år.


 

Avlyste kurskvelder.
Deltagere må være forbredt på at avlyste kurskvelder kan forekomme.

Dersom vi må avlyse en kurstime på grunn av feil forårasket av Badenymfene vil vi sette opp et nytt tidspunkt slik at kurstimen kan taes igjen.

Må kurs eller kurstimer avlyses som følger av forhold badenymfene ikke er herre, over som for eksempel avføring og oppkast i vannet, for kald vann i bassenget, strømbrudd, epedemier eller pandemier, pålegg fra myndighetene om å stenge eller andre ytre omstendigheter som innebærer nedstengning, vil kurstimen eller kurset ikke bli refundert eller tatt igjen.

Det presiseres at eksemplene over ikke er uttømmende, da det avgjørende er om Badenymfene er å bebreide for at kurs/timer må avlyses.


Badenymfene Babysvømming ANS.

 
Copyright © Badenymfene ANS org. 985662606, All rights reserved. post@badenymfene.no